Ултразвуково изследване 3D/4D, HD live

Услуги  Акушерство Ултразвуково изследване 3D/4D, HD Live

Сканирането в 3D режим е често използвана ултразвукова техника по време на бременност. Благодарение на нея имаме възможност да получим триизмерни статични образи на Вашето бъдещо бебе.

С 4D ехографията получаваме подобни на 3D образи, но с тази разлика, че движенията на Вашето бебе могат да бъдат наблюдавани в реално време и дори записани.

По-долу Ви предлагаме да видите ехографски образи в различни режими на сканиране:

2D сканиране

profil
2d2
grabnk

Това са черно-белите ултразвукови снимки, които сте свикнали да виждате. Качеството на 2D изображението е от особено значение, тъй като това е основен метод за диагноза при ултразвуковото изследване. За да получим 3D или 4D образ, задължително преди това сканираме в 2D режим. Добрият 2D образ, гарантира качество на 3D/4D изображението.

3D сканиране

3d4d girl
3d4dboy
3d3

Това е жълто-кафявият, статичен образ на плода, който направи революция в областта на ехографията. През последните 12 години възможностите за изображение на личицето на бебето значително са се подобрили. Пикселите са по-малки и това ни позволява да получим по-ясни образи. 3D ехографията в акушерството и гинекологията се е развила от снимка, която е хубаво да имате до инструмент за прецизна диагноза.

4D сканиране

Това е 3D образ в реално време. Към 3D изображението е добавено време на заснемане (поредица от кадри). Резултът от това? Можем да видим пред очите си как бебето се движи сега и в този момент – именно това е 4D. Качеството и бързината на изображенията, получени с 4D техника на сканиране са се подобрили значително в стремежа да се пресъздадат колкото се може по-точно и достоверно движенията на бебето в утробата Ви. За да можем днес сканирайки с 4D Вашето бебче (стига то да има желание да ни сътрудничи), да видим как се прозява, как поглъща околоплодна течност или как си отваря очичките.

Вероятно се питатате: Какво пък е това HD live?

Иновативно решение на GE Healthcare в серията ехографски апарати от последно поколение Voluson E. Революционно нова технология с най-високо качество на изображението – образ съпоставим с реалността.

 HD live сканиране

Нашите услуги

Акушерство

...

Още

Детска гинекология

...

Още

Образна диагностика

...

Още

Гинекология

...

Още